Vision 50

 

 

 Vision 50 har blitt laget for å tilby pålitelig og morsom mobilitet til en attraktiv lav pris. Kort sagt et kjøretøy som er beregnet på daglig bruk med egenskaper som holdbarhet, pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet. Strategisk plassert sitter en pålitelig og effektiv motor, som yter imponerende krefter i en bensingjerrig innpakning.

Vision er designet rundt ett chassis som er stabilt og lett å kjøre. Kombinert med Honda`s “Combined Braking System” og god lagringsplass er Vision 50 et smart og trygt alternativ på 50cc scooter markedet.

En god rekkevidde bidrar til maskinens bekvemmelighet og brukervennlighet. 

 

 

 


NSC 50 R rød

Etter den suksessfulle introduksjonen av Vision 50 i som ble en av de mest solgte scooterne i Europa i 2012, så kommer Honda med nok en scooternyhet for mopedfolket. NSC50R er det klingende navnet, og som på Vision får du også her CBS kombibremsesystem. CBS-systemet gjør at scooteren bremser på begge hjul selv om en bare trykker på fram- eller bakbremsen, noe som gjør at scooteren oppfører seg tryggere når det bl.a. er smågrus på asfalten. NSC50R har et lekkert chassis og karosseri og er mer sportslig enn Vision. Baklyset er selsagt av LED-belysning og det er sterke prosjektorlys i front som sørger for god sikt. Hydraulisk teleskopgaffel foran gir komfortabel fjæring som gir god kontroll også på dårlige veier. 14 tommers lakkerte alu-felger sørger for det rette imaget. NSC50R - en ny scooteræra har begynt...

 

 Honda scooter og lett MC Prisliste

 

  

 

 
Sr 50 r

 

 

 


.

 

 SX 50 supermotard

 

 

   

 

 

SMT 50

 

 

RCR 50

 

 

 

 

RUNNER 50

 

 

Vespa.no

 

 

 

 

  

 


Piaggio.no