Laster inn bilder /images/slideshow/7/
  • 11112013_224321.jpg
  • 11112013_224514.jpg
  • 11112013_224534.jpg
  • 11112013_224554.jpg
  • 11112013_224608.jpg
  • 11112013_224624.jpg

DEN BESTE SCOOTEREN - DEN BESTE GARANTIEN!

 

 

DEN BESTE SCOOTEREN - DEN BESTE GARANTIEN!

Kjøp din Vespa hos oss og få 5 års garanti! Vi er stolte over å kunne tilby deg som ny Vespa-eier den lengste garantiordningen for scootere som finnes på markedet. Vi garanterer for 5 år problemfri kjøring med din nye Vespa når du kjøper den gjennom vårt autoriserte forhandlernett. 5 ÅRSGARANTI


Vi er stolte over å kunne tilby deg som ny Vespa-eier den lengste garantiordningen for scootere som finnes på markedet. Vi garanterer for 5 år problemfri kjøring med din nye Vespa når du kjøper den gjennom vårt autoriserte forhandlernett. Se egen garantibrosjyre.

Dette bør du vite om Vespa…
• Meget pålitelig, solid og robust bygget, et gjennomprøvd konsept.
• Særdeles miljøvennlig og sosialt akseptert.
• Meget lettmanøvrert og utrolig gøyal å kjøre.
• En karismatisk og stilfull legende som gir deg den gode frihetsfølelsen.
• Du vil garantert bli fasinert, og det blir menneskene rundt deg også...
• For scooter entusiasten er det kun en scooter som gjelder – Vespa!

LOXKEL PRESENTERER 5 års Norgesgaranti
Under henvisning til nedenstående vilkår og betingelser, garanterer din Vespa forhandler at deres produkter er i god driftsmessig stand i hele garantiperioden. Dersom det skulle oppstå feil på produktet i garantiperioden, vil din Vespa forhandler reparere eller skifte ut den defekte delen som dekkes av den utvidede garantien uten ekstra kostnad for kjøperen. Alle henvendelser vedrørende garanti skal skje via din godkjente Vespaforhandler.

INNHOLD OG GYLDIGHETSTID
Garantien gjelder Vespa 2 hjuls scootere (50 ccm slagvolum og større) levert fra og med 01.01.2013. Garantien gjelder kun Vespa scootere som er importert av Loxkel AS. Kjøretøyet må være solgt, montert og klargjort hos en autorisert Loxkel forhandler. Førstegangservice skal være gjennomført innen 1000 km eller innenfor første driftsår (det som kommer først), med nødvendig oppdatering for Norske klimatiske forhold. Garantien er kun gyldig om leverandørens service- og vedlikeholdsplanen er fulgt og gjennomført av en autorisert Vespa forhandler, og at det kun er benyttet originale deler.
Kunden skal på oppfordring kunne fremvise at fabrikkens service og vedlikeholdsplan er fulgt. Garantien gjelder ikke for kjøretøy som benyttes i næring eller i konkurranse.

Garantien omfatter:
• Motor, med drivstoffsystem, girkasse og kardang.
• Hjuloppheng, med bakre svingarm, gaffel og bremser/ bremsesystem.
• Elektronikk, med digitale instrumenter, styreenheter for tenning, bensininnsprøytning og laderegulator

Garantien gjelder i 5 år fra kjøpsdato, eller til 20.000 kjørte km, det som kommer først.

GARANTIEN GJELDER IKKE:
Normale slitedeler eller justeringer som måtte komme før eller under førstegangsservice. Periodisk ettersyn og overhaling. Feil som oppstår på grunn av bruken av uoriginale reservedeler, som følge av ombygging eller uforsvarlig bruk, eller ved feil bruk i forhold til instruksjonsboken. Dersom kjøretøyet ikke vedlikeholdes etter anbefalte intervaller beskrevet i instruksjonsbok eller Service og Garantihefte og slikt vedlikehold ikke kan dokumenteres gjennom stempel i Service og Garantiheftet. Feil som oppstår ved service og reparasjoner ved andre verksted enn et av Loxkel autoriserte / godkjente Vespa verksteder, så langt disse verkstedene ikke utfører service/
reparasjoner i tråd med Loxkel’s retningslinjer. Feil som oppstår under konkurranse eller konkurranselignende forhold. Normal slitasje og forbruk av deler som defineres som slitedeler.

FRIST FOR Å GJØRE GJELDENDE KRAV UNDER GARANTIEN
Dersom kjøperen vil gjøre gjeldende en feil under garantiansvaret skal selgeren underrettes om dette innen rimelig tid etter at feilen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Dette heftet, samt kopi av kjøpekontrakt skal fremlegges.

AVHJELP/RETTING
Vespa forhandleren bestemmer hvordan feilen skal rettes på kjøretøyet. Avhjelp i henhold til garantien skal skje innen rimelig tid etter reklamasjonen og uten kostnad eller vesentlig ubeleilighet for kjøperen. I vurderingen av hva som er ”rimelig tid”, skal det tas hensyn til kjøperens behov for kjøretøyet, feilens art og omfang, samt vanskelighetsgrad og det tidspunktet kjøperen har stilt kjøretøyet til selgerens disposisjon. Feil som ikke er av vesentlig betydning og ikke påvirker ordinær bruk av kjøretøyet, skal etter samråd med kjøperen normalt utføres ved førstkommende service. Indirekte kostnader som kunden pådrar seg ved et garantitilfelle, dekkes ikke av garantien. Med indirekte kostnader forstås kostnader utover kostnadene forbundet med selve reparasjonen, herunder leie av alternativt kjøretøy, transport av kjøretøyet eller personer, overnatting eller erstatning for tiden kjøretøyet ikke har vært i bruk etc.

KJØPERENS RETTIGHETER UTOVER GARANTIEN
Ingen av de ovennevnte punktene tilsidesetter kjøperens rettigheter etter kjøpsloven/forbrukerkjøpsloven. Dette innebærer at den alminnelige reklamasjonsretten på 2/5 år ikke berøres av garantien, og at kjøperen kan reklamere dersom det foreligger mangel etter kjøpsloven/forbrukerkjøpsloven.

  

 Prisliste Vespa 2014